top of page

VIDEO-CV

JOB

Peter Jensen

 

Uddannelse:

Detailhandelsuddannelse

 

Alder: 52 år

By: 8800 Viborg

 

Søger stilling som:

Kædeledelse i detailhandelskæder, Distriktschef, Salgschef, Regionschef, Kædechef, m.fl.

 

Kontakt

 

E-mail: ptnjensen@gmail.com

Telefon: 25 17 19 27

Jobvideo-cv:

https://youtu.be/FpPvR7X3NSs

LinkedIn:  

https://dk.linkedin.com/in/peterjensen4

 

PDF
Erfaren Retail Manager, som skaber resultaterne!

 

Med en professionel baggrund fra kædedrift i førende detailhandelskæder i Danmark og betydelig kompetence og bred praktisk og ledelseserfaring fra butiksniveau til kædeledelse er jeg et værdiskabende aktiv til jeres virksomhed.

 

Jeg motiveres af de daglige ledelsesopgaver med salg, kædekoncepter, medarbejdere og driftsudvikling ved konstant, at søge og udnytte udviklingspotentialet. Jeg forudser og fordrer derfor en travl, udfordrende hverdag i konstant udvikling.

 

Min viden og praktiske butikserfaring med grundlæggende begreber, som salg, kundeservice, salgsfremmende aktiviteter, analyser og daglig effektiv butiksdrift har ført til indfrielse af de bedste resultater.

 

Jeg drives af ambitiøse mål og indfrielse af dem i samarbejde med mine medarbejdere.

 

Jeg har opnået succesfulde resultater igennem min viden og betydelig erfaring med rekruttering, udvikling og fjernledelse af ledere og mange medarbejdere i flere butikker og ved brug af min resultatorienterede,

engagerede og tillidsvækkende lederstil.

 

Jeg kommunikerer tydeligt, nærværende og relevant med mine medarbejdere. Jeg tager udgangspunkt i værdi for kunderne i alt hvad vi foretager os.

 

Jeg er en udadvendt person, så personlige relationer er afgørende for mig og jeg samarbejder med alle mennesker på alle niveauer og trives med en stor kontaktflade i en ansvarligt selvstændig styret dagligdag.

Kontakt Peter direkte på mail

Din mail er sendt!

bottom of page