top of page

Omlægning i 2012, video-CVér har overtaget dagligdagen

Siden 2012 har videoproduktion til jobsøgning fået en større og større plads i det daglige arbejde. 

 

7 ud af 10 i job inden 2 måneder, sådan var tallene vi fik i 2012, da vi første gang prøvede at lave jobvideoer i samarbejde med Randers kommunes jobcenter. Derfor er  hverdagen i dag omlagt fra fotografi til videoproduktion af video-cv'er.

 

Vi er vant til at arbejde med mennesker, som ikke har prøvet at stå foran et kamera før, både med video og fotografering, og derfor er vi klædt godt på til opgaver, hvor det er vigtigt, at man føler sig vejledt og tryg i forhold til optagelsen og samspillet med fotografen.

 

Vi starter altid med en snak om forventninger og ønsker og fortsætter med optagelsen i en rolig og professionel atmosfære, vi har den tid der skal til for at lave den bedst mulige video for den enkelte.

 

Derefter gør vi rigtigt meget for at følge videoerne ud på virksomhederne, hvor de gerne skulle give masser af jobs.

Vores medarbejdere er vant til at arbejde med ledige fra tidligere jobs, det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har et stort kendskab til det, at skulle søge job og kunne "sælge" sig selv bedst muligt til en ny arbejdsplads.

 

 

 

Idémand og ejer Carsten Nielsen er uddannet pressefotograf med 30 års erfaring med pressefotografering for danske, udenlandske magasiner og dagblade.

bottom of page